ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος καταζητούμενος - Εντάλματα για δύο υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος καταζητούμενος - Εντάλματα για δύο υποθέσεις

Στη σύλληψη 26χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής στρατιωτικών φυσιγγίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος καταζητείτο για δύο υποθέσεις εκ των οποίων, η μία αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας, και η δεύτερη για παράνομη κατοχή στρατιωτικών φυσιγγίων.

Εναντίον του 26χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και την Κυριακή (29/9) η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Μετά τη σύλληψη του από μέλη του ΤΑΕ Πάφου ερευνήθηκε και βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους 0,86 γραμμάρια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE