Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται και για τρίτη εγκυμοσύνη

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται και για τρίτη εγκυμοσύνη

Η Δούκισσα Νομικού όπως έγινε γνωστό έφερε στον κόσμο χθες το βράδυ το δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια γέννησε το βράδυ της Πέμπτης περί τις 22:00, με οξύ τοκετό, μέσα σε δύο ώρες.

Ο Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ είπε και την ατάκα της Δούκισσας την ώρα του τοκετού για… τρίτη εγκυμοσύνη!

«Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη.

Η ατάκα της Δούκισσας ήταν: “Βίωσα τέλεια και τον δεύτερο μου τοκετό. Γιατρέ πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε”. Σας έδωσα είδηση τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος της.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ., ενώ η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live - Νετανιάχου: Το Ιράν θα πληρώσει πολύ υψηλό τίμημα για τις επιθέσεις σε αμάχους - Νέα χτυπήματα και εκρήξεις στην Τεχεράνη

Live - Νετανιάχου: Το Ιράν θα πληρώσει πολύ υψηλό τίμημα για τις επιθέσεις σε αμάχους - Νέα χτυπήματα και εκρήξεις στην Τεχεράνη

Τουλάχιστον δέκα νεκροί και πάνω από 200 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της νυχτερινής πυραυλικής επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ. Οι ζημιές σε εγκαταστάσεις είναι εκτεταμένες ενώ επλήγησαν και διυλιστήρια πετρελαίου στη Χάιφα. Οι επιθέσεις της Τεχεράνης ήρθαν μετά τα χτυπήματα του Τελ Αβίβ σε πολιτικές και ενεργειακές υποδομές του Ιράν. Συνολικά τις δύο προηγούμενες ημέρες 80 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ιράν και ακόμα 800 έχουν τραυματιστεί. Ανάμεσα στους νεκρούς και 20 παιδιά. Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, εκδίδοντας μάλιστα και εντολές εκκένωσης για κάποιες περιοχές. Στο στόχαστρο του Τελ Αβίβ έχει μπει η Τεχεράνη με εκρήξεις να συγκλονίζουν την πόλη. Ο ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, ανέφερε ότι εάν το Ισραήλ σταματήσει τις επιθέσεις, το ίδιο θα κάνει και η Τεχεράνη. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: