Η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφίζει τον… Θοδωρή της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφίζει τον… Θοδωρή της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Φωτεινή Αθερίδου, το πρωί της Κυριακής, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ βρίσκεται ήδη στο σπίτι απολαμβάνοντας τις πρώτες στιγμές με το γιο της.

Το νεογέννητο αγοράκι, όπως αποκάλυψε ο υπερήφανος παππούς θα πάρει το όνομα του, δηλαδή Θοδωρής! Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Φωτεινή Αθερίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού της, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο πιο τέλειος άντρας που έχω γνωρίσει είναι το τυχερό μου αστεράκι!».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE