Θα αργήσει να πάρει χρήμα… (Δώνης)

Θα αργήσει να πάρει χρήμα… (Δώνης)

Η υπόθεση Δώνης - ΠΑΟΚ συνεχίζεται και φαίνεται πως δεν θα τελειώσει νωρίς.

Ο πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ κέρδισε αποζημίωση ύψους 800.000 ευρώ από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να επανεξεταστεί το όλο θέμα, επικαλούμενος παράνομη σύνθεση της Επιτροπής.

Το ζήτημα έχει πάει και πάλι στην Εφέσεων και παρόλο που η εκδίκαση της είχε προγραμματιστεί για σήμερα, έχει δοθεί αναβολή αφού ακόμα δεν τοποθετήθηκαν τα νέα μέλη της επιτροπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE