Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στο Απόλλων-Πάφος υπήρξαν φωνές κυρίως για τον βοηθό Ιωάννη Λαζάρου αλλά και τον ρεφ Νικόλα Νεοκλέους, στο Παραλίμνι η ΕΝΠ τα είχε με τον Τράττο για το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης ενώ στο ντέρμπι της Αρένα η Ομόνοια εξέφρασε έντονα παράπονα και προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του Γιώργου Νικολάου.
Ρίχνοντας μια ματιά στους ορισμούς της αγωνιστικής, από τους… πρωταγωνιστές της προηγούμενης εβδομάδας μόνο ο Λεόντιος Τράττος θα έχει ρόλο ως 4ος στο ντέρμπι Ομόνοια-Απόλλων.
Ούτε Γιώργος Νικολάου, ούτε Ιωάννης Λαζάρου ούτε και Νικόλας Νεοκλέους στους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




