Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Για το παιχνίδι με τη Δόξα η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς. 

Αμφίβολοι είναι οι Μανουέλ Τόρρες και Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος άσος προσπαθεί να συνέλθει εντελώς μετά την περιπέτεια που είχε με τροφική δηλητηρίαση.

Θέση βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Μηνάς Αντωνίου. Θα είναι στην αποστολή οι Μεντόγεβιτς και Μαέ.

Οι κυπελλούχοι θέλουν φυσικά να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την «σβηστή» παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Παραμένει «μαγκωμένος» ο κόσμος, δεν αναμένεται σημαντική αύξηση της προσέλευσης στην ανατολική του Τσιρείου, σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE