ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αποδείχθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση κατά του Μάριου Χατζηξενοφώντος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αποδείχθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση κατά του Μάριου Χατζηξενοφώντος

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αποφάσισε ότι αποδεικνύεται εκ πρώτης όψεως υπόθεση κατά του εναπομείναντα κατηγορούμενου για την υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στον Στρόβολο τον Απρίλιο του 2018.

Ο δικαστής ανακοίνωσε ότι αποδείχθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Η συνέχεια ορίστηκε για τις 8,9,10,11 όπου ο κατηγορούμενος πρόκειται να δώσει ένορκη μαρτυρία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Χατζηξενοφώντος, ανακοίνωσε ότι δεν θα επανακλητεύσει μάρτυρα.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση έχουν καταδικαστεί ο Λοϊζος Τζιωνής σε δύο φορές ισόβια, τον ετεροθαλή αδελφό του, Λευτέρη Σολωμού σε έξι χρόνια φυλάκισης και στην συμβία του πρώτου, Σάρα Σιαμς, σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE