ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μεγαλύτερη η ποινή του Λευτέρη Σολωμού από αυτή της Σάρας Σιάμς

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μεγαλύτερη η ποινή του Λευτέρη Σολωμού από αυτή της Σάρας Σιάμς

Σε 6 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Λευτέρης Σολωμού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε δύο κατηγορίες που σχετίζονται άμεσα με το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο, τον Απρίλιο του 2018.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 ετών στη ληστεία, ενώ για την άλλη κατηγορία δεν επιβλήθηκε ποινή. 

Μετριαστικοί παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη από το δικαστήριο, όσον αφορά την ποινή που επιβλήθηκε στον Λευτέρη Σολωμού, είναι το νεαρό της ηλικίας του, το λευκό ποινικό μητρώο, την παραδοχή του έστω και σε αυτό το στάδιο αλλά και την πρόθεση να γίνει μάρτυρας κατηγορίας.

Ο Λευτέρης Σολωμού, θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά δεν παραδεχόταν καμία από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, στην συνέχεια άλλαξε την απάντησή του και δήλωσε παραδοχή σε δυο, οι οποίες αφορούν ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κατοχή επιθετικών οργάνων. Οι υπόλοιπες κατηγορίες αναστάληκαν.

Μετά την Σάρα Σιαμς, που καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, αφού ήταν η πρώτη που άλλαξε στάση, δηλώνοντας παραδοχή στην κατηγορία της συνωμοσίας για ληστεία  και αναστάληκαν εναντίον της οι υπόλοιπες κατηγορίες, τώρα και ο Λευτέρης Σολωμού καταδικάζεται.

Πλέον κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που διέπραξε το διπλό φονικό και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.  

Οι δύο, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν επτά συνολικά κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top