ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθησαν Ε/κ μητέρα και κόρη – Πήγαν οργανωμένη εκδρομή

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθησαν Ε/κ μητέρα και κόρη – Πήγαν οργανωμένη εκδρομή

Στην σύλληψη 52χρονης Ελληνοκύπριας και της 20χρονης κόρης της, προχώρησε η ψευδοαστυνομία στην Μόρφου.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στα κατεχόμενα την Κυριακή (15/9) αφού συμμετείχαν σε οργανωμένη εκδρομή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν επέστρεφαν οι οργανωμένοι εκδρομείς στις ελεύθερες περιοχές, οι δύο γυναίκες ζήτησαν να κάνουν στάση στην κατεχόμενη Μόρφου, προκειμένου να δουν περιουσία που άνηκε στην οικογένειας τους πριν την εισβολή του 1974.

Όταν οι δύο γυναίκες έγιναν αντιληπτές από τις κατοχικές αρχές, συνελήφθησαν με φερόμενη πρόφαση ότι φωτογράφιζαν σε στρατιωτική ζώνη, όπου απαγορεύεται.

Μάνα και κόρη, μεταφέρθηκαν στα μπουντρούμια του Αττίλα και την Δευτέρα (16/9) αναμένεται να οδηγηθούν στο ψευδοδικαστήριο.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Δικοινοτική Επιτροπή.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE