ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΣΥΛΛΗΨΗ Ε/Κ: Με πρόστιμο κινδυνεύουν μητέρα και κόρη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΣΥΛΛΗΨΗ Ε/Κ: Με πρόστιμο κινδυνεύουν μητέρα και κόρη

Δεν φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν την Κυριακή (15/9) από την ψευδοαστυνομία στην κατεχόμενη Μόρφου, να φυλακιστούν.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από καλά ενημερωμένη πηγή, οι δύο γυναίκες το πιθανότερο είναι να «τιμωρηθούν» με πρόστιμο.

Ο λόγος που τέθηκαν υπό κράτηση οι Ελληνοκύπριες μητέρα και κόρη, είναι γιατί τις Κυριακές δεν λειτουργούν τα λεγόμενα δικαστήρια στα κατεχόμενα.

Έτσι, οι δύο γυναίκες οδηγούνται ενώπιον ψευδοδικαστηρίου την Δευτέρα (16/9), όπου όπως σημειώσαμε πιο πάνω, αναμένεται να τους επιβληθεί πρόστιμο.

Θυμίζουμε ότι η 52χρονη και η 20χρονη που συνελήφθησαν από την ψευδοαστυνομία, βρέθηκαν στα κατεχόμενα λόγω συμμετοχής τους σε οργανωμένη εκδρομή.

Οι δύο γυναίκες ζήτησαν να κάνουν στάση στην κατεχόμενη Μόρφου για να φωτογραφίσουν το σπίτι όπου ζούσε η οικογένειά τους πριν την Εισβολή, ωστόσο λόγω του ότι επρόκειτο για στρατιωτική ζώνη, όπου απαγορευόταν, συνελήφθησαν όταν έγιναν αντιληπτές από τις κατοχικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE