ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Άγνωστο πως έπεσε στον γκρεμό το όχημα – Κτύπησε και πάνω σε βράχια

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Άγνωστο πως έπεσε στον γκρεμό το όχημα – Κτύπησε και πάνω σε βράχια

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα του άτυχου 84χρονου Γεώργιου Αρσαλίδη, που το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) εντοπίστηκε σε γκρεμό στον Αγ. Επιφάνειο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης το όχημα του 84χρονου που καταστράφηκε ολοσχερώς, πριν καταλήξει, είχε κτυπήσει και σε βράχια.

Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματος του και χρειάστηκε η επέμβαση Πυροσβεστικής και ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό του.

Για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός, σύμφωνα με τον κ. Παναγίδη, χρειάστηκαν δύο ώρες και ο 84χρονος ανασύρθηκε νεκρός, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο κ. Παναγίδης σημείωσε ότι δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE