ΤΡΟΧΑΙΟ-ΚΑΙΜΑΚΛΙ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σκηνή του ατυχήματος – «Αιτία ο ανθρώπινος παράγοντας»

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΚΑΙΜΑΚΛΙ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σκηνή του ατυχήματος – «Αιτία ο ανθρώπινος παράγοντας»

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 14/09 στο Καϊμακλί.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 14/09, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρας που κινείτο με αναπηρικό καροτσάκι, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Από τη σύγκρουση ο άνδρας έπεσε από το ηλεκτροκίνητο τροχοκάθισμα όπου και τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης, ανέφερε πως αιτία του τροχαίου είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE