Πυρκαγιά έκαψε πέντε δεκάρια γης κοντά στην κοινότητα Ίνειας

Πυρκαγιά έκαψε πέντε δεκάρια γης κοντά στην κοινότητα Ίνειας

Πέντε δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με χαμηλή άγρια βλάστηση έκαψε πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο 14/09 κοντά στην κοινότητα Ίνειας, στη χερσόνησο του Ακάμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε η ώρα 1120 πμ στην περιοχή «Πέλλης», κοντά στην κοινότητα Ίνειας στη χερσόνησο του Ακάμα.  

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:00 το μεσημέρι, αφού έκαψε 5 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με χαμηλή άγρια βλάστηση. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 6 άτομα προσωπικό του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE