Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» - ΕΙΚΟΝΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» - ΕΙΚΟΝΑ

Έφυγε σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 13/09 ο Δημήτρης Ρίζος.

Ο γνωστός εκδότης που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Πέγκυ Ρϊζου, η οποία επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media.

Η σύζυγός του, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της.

«Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE