Του έγινε… ΕΦΙΑΛΤΗΣ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με το Άνφιλντ, σου παίρνουν τον αέρα»

Του έγινε… ΕΦΙΑΛΤΗΣ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με το Άνφιλντ, σου παίρνουν τον αέρα»

Ο Ντάνι Θεμπάγιος δεν έχει να θυμάται κάτι καλό από το «Άνφιλντ» και φαίνεται πως ο Ισπανός όταν σκέφτεται το τί πέρασε εκεί του… κόβεται η ανάσα.

Θα του λένε για «Άνφιλντ» και θα του κόβεται η ανάσα. Ο Ντάνι Θεμπάγιος, πρόσφατα ηττήθηκε με 3-1 από την Λίβερπουλ, φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ στο Μέρσισαϊντ κι ο Ισπανός μίλησε γι’ αυτήν την άσχημη εμπειρία.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο όπως αυτό που είδα στο Άνφιλντ», σχολίασε ο Θεμπάγιος στον «Guardian» και εξήγησε:

«Δεν έχω δει ομάδα να παίζει καλύτερα, να πρεσάρει σαν αυτούς, τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί τους παροτρύνουν.

Σου παίρνουν τον αέρα. Σπαταλάς τόση ώρα για αν αμύνεσαι και όταν θες να κάνεις κάτι με την μπάλα, όταν θες να αναπνεύσεις, σε βάζουν πάλι από κάτω μιας και είναι πολύ καλά δουλεμένοι».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE