Το κρατούσε μέσα του καιρό για τους Κύπριους παίκτες ο Ιδιάκεθ – Αιχμηρές ατάκες

Το κρατούσε μέσα του καιρό για τους Κύπριους παίκτες ο Ιδιάκεθ – Αιχμηρές ατάκες

Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου (15/09) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ρωτήθηκε για το αν είναι ενήμερος για τον κανονισμό που αναφέρει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί τουλάχιστον δύο Κύπριους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα σε κάθε ματς, για να την πληρώνει πρόστιμο η ομάδα του, το οποίος φέτος έχει αυξηθεί.

Η απάντηση του ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή…

«Έχω πολλά στο μυαλό μου και ήθελα να τα πω εδώ και καιρό. Λατρεύω την Κύπρο και τους Κύπριους, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτό τον κανονισμό. Την ίδια στιγμή που πληρώνει μία ομάδα που δεν παίζουν δύο Κύπριοι στην ενδεκάδα, παίζουν στην Εθνική ομάδα κάποιοι παίκτες που δεν είναι Κύπριοι. Είναι ένας κανονισμός που βολεύει τις ομάδες που έχουν περισσότερα χρήματα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις τους Κυπρίους, όπως το να γίνουν καλύτερα γήπεδα, να δώσουμε έμφαση στις ακαδημίες και άλλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE