ΗΠΑ: Αξιολογείται η πιθανότητα επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία για τους S-400

ΗΠΑ: Αξιολογείται η πιθανότητα επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία για τους S-400

Η επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία εξαιτίας της αγοράς ρωσικών πυραύλων S-400 παραμένει στο τραπέζι για την αμερικανική κυβέρνηση, δήλωσε την Πέμπτη (12/09) στην Ουάσιγκτον, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Πολιτικές και Στρατιωτικές Υποθέσεις, Κλαρκ Κούπερ.

«Δεν έχουν ακόμη αποφύγει τον κίνδυνο για την επιβολή κυρώσεων», είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για την αμερικανική κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE