Απόλλωνας: Η διαχείριση της κορυφής δεν είναι εύκολο ζήτημα

Απόλλωνας: Η διαχείριση της κορυφής δεν είναι εύκολο ζήτημα

Ο Απόλλωνας είναι επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα, επτά στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λεμεσού πέρασε με 2-2 από την έδρα του ΑΠΟΕΛ και παραμένει ένα βαθμό μπροστά από τους «γαλαζοκίτρινους». Ο Ιοάν Αντόνε γνωρίζει πως η διαχείριση της κορυφής δεν είναι εύκολο ζήτημα, από την στιγμή μάλιστα ο Απόλλωνας έχει μπροστά του επτά ντέρμπι, μέχρι να φθάσει στον μεγάλο του στόχο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος προφέρεται για τους παίκτες να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, για το τεχνικό επιτελείο να ετοιμάσει τα πλάνα του, αλλά και για τους τραυματίες να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με την Ανόρθωση που ακολουθεί θα είναι ο Νούνο Λόπες, καθώς και ο Ρομπέρ που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Στυλιανού που έγινε αλλαγή στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ενώ Βασιλείου και Αντράντε θέλουν ακόμη χρόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE