Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Ψάχνει και στα μαιευτήρια η Αστυνομία

Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Ψάχνει και στα μαιευτήρια η Αστυνομία

Mέσω των καμερών ασφαλείας οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους γονείς που εγκατέλειψαν το μωρό στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV η ΕΛ.ΑΣ ελέγχει τις τελευταίες γεννήσεις σε μαιευτήρια, ενώ το καρότσι και η πετσέτα που ήταν τυλιγμένο έχουν σταλεί στα εργαστήρια για έλεγχο γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αστυνομικός που αντίκρισε το μωρό, λύγισε όταν το είδε μπροστά του τυλιγμένο με την πετσέτα, καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως είναι δυνατόν ένας γονιός να εγκατελείπει το παιδί με αυτό τον τρόπο.

Μάλιστα, ο αστυνομικός πολύ πρόσφατα είχε γίνει πατέρας. Το βρέφος, μόλις επτά ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας από περίοικους που περνούσαν από το σημείο.

Aπό ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.