ΚΥΠΡΟΣ: Χαλάζι και καταιγίδες μας «τάζει» ο καιρός

ΚΥΠΡΟΣ: Χαλάζι και καταιγίδες μας «τάζει» ο καιρός

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται το Σαββατοκύριακο.

Την Πέμπτη 12/09 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω τους 31 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τα νότια, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 13/09 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο 14/09 και την Κυριακή 15/09, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, κυρίως το Σάββατο. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει πτώση, για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE