ΚΥΠΡΟΣ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο

ΚΥΠΡΟΣ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο

Τρεις διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/09 στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/09 στον Άγιο Επίκτητο στην επαρχία Κερύνειας.

Όπως αναφέρεται οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε τρείς αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο, ενώ λόγω των εκρήξεων ξέσπασε στον χώρο πυρκαγιά.

Από τις εκρήξεις κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί παρακείμενο ξενοδοχείο, ενώ στο σημείο μετέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί όπως επίσης και ο Κουτρέτ Οζερσάι.

Από τις εκρήξεις, δεν καταγράφηκε οποιοσδήποτε θάνατος, ενώ οι μέχρι στιγμής αναφορές κάνουν λόγω για τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE