ΚΥΠΡΟΣ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο

ΚΥΠΡΟΣ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο

Τρεις διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/09 στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/09 στον Άγιο Επίκτητο στην επαρχία Κερύνειας.

Όπως αναφέρεται οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε τρείς αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο, ενώ λόγω των εκρήξεων ξέσπασε στον χώρο πυρκαγιά.

Από τις εκρήξεις κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί παρακείμενο ξενοδοχείο, ενώ στο σημείο μετέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί όπως επίσης και ο Κουτρέτ Οζερσάι.

Από τις εκρήξεις, δεν καταγράφηκε οποιοσδήποτε θάνατος, ενώ οι μέχρι στιγμής αναφορές κάνουν λόγω για τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE