Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου θα επισκεφθεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα και αυτή την ώρα παρακάθεται σε σύσκεψη στο «προεδρικό» ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του που θα παραχωρήσει ο Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο κ. Τσαβούσογλου θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον κ. Οζερσάι στην περίκλειστη πόλη και θα ενημερωθεί σχετικά. Η Κίπρις ποστασί σημειώνει ότι στα Βαρώσια έχουν μεταβεί κι άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.