Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου θα επισκεφθεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα και αυτή την ώρα παρακάθεται σε σύσκεψη στο «προεδρικό» ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του που θα παραχωρήσει ο Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο κ. Τσαβούσογλου θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον κ. Οζερσάι στην περίκλειστη πόλη και θα ενημερωθεί σχετικά. Η Κίπρις ποστασί σημειώνει ότι στα Βαρώσια έχουν μεταβεί κι άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE