Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου θα επισκεφθεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα και αυτή την ώρα παρακάθεται σε σύσκεψη στο «προεδρικό» ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του που θα παραχωρήσει ο Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο κ. Τσαβούσογλου θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον κ. Οζερσάι στην περίκλειστη πόλη και θα ενημερωθεί σχετικά. Η Κίπρις ποστασί σημειώνει ότι στα Βαρώσια έχουν μεταβεί κι άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.