ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου, στην συνεδρία της επιτροπής οικονομικών τη Δευτέρα 09/09 ανέφερε πως δεν έγινε εισήγηση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για αναπομπή του νομού περί εκποιήσεων είτε από τον ίδιο είτε απο την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ»: Οι συνετοί δανειολήπτες στο ίδιο καλάθι με τους κακοπληρωτές – «Δεν είναι εφικτό ή θεμιτό ένα νέο σχέδιο»
Επομένως, ο Κεντρικός Τραπεζίτης διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως η πρόταση για αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, έγινε μετά από επισήμανση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




