Power Of Love: Ξανά ερωτευμένη παίκτρια δύο μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού- Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Power Of Love: Ξανά ερωτευμένη παίκτρια δύο μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού- Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Δυόμιση μήνες έχουν περάσει από το τέλος του Power of Love 2, το οποίο είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τους καβγάδες και τις εντάσεις και όχι τον έρωτα.

Πολλοί παίκτες που δεν κατάφεραν να βρουν το ταίρι τους μέσα στο σπίτι της αγάπης, το βρήκαν έξω από αυτό. Ανάμεσα τους και η Εσμέ Δαρατζή.

Ο σύντροφος της Εσμέ ακούει στο όνομα Νίκος, ενώ η ίδια έχει ανεβάσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media και έχει χαρακτηρίσει τον σύντροφό της ως το «Power of Love της».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE