GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του γυναικείου διαγωνισμού «Greece’s Next Top Model» που κατάφερε πέρσι να κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και οι διαγωνιζόμενες να απασχολούν καθημερινά τα media.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, όμως, θα δούμε και τη σύντροφο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Kismet».

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, είναι επιτυχημένο μοντέλο αλλά, παράλληλα, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Μένει τώρα να δούμε πόσο μακριά στο διαγωνισμό θα φτάσει η όμορφη νεαρή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE