GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του γυναικείου διαγωνισμού «Greece’s Next Top Model» που κατάφερε πέρσι να κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και οι διαγωνιζόμενες να απασχολούν καθημερινά τα media.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, όμως, θα δούμε και τη σύντροφο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Kismet».

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, είναι επιτυχημένο μοντέλο αλλά, παράλληλα, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Μένει τώρα να δούμε πόσο μακριά στο διαγωνισμό θα φτάσει η όμορφη νεαρή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.