Ούτε που το σκέφτηκε ο Καϊάφας...

Ούτε που το σκέφτηκε ο Καϊάφας...

Τον περασμένο Ιανουάριο γράφτηκε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Ρομπέρτο Γκαρσία της Ομόνοιας.

Ο Κώστας Καϊάφας δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ακούσει για απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή. Λίγο αργότερα, ο Γκαρσία οδηγεί το «τριφύλλι» σε επιτυχίες και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ποτέ, δείχνει την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει μέσα στο γήπεδο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ομόνοια σήμερα αφού μπήκε στο ματς και άλλαξε όλο το παιχνίδι της. Σκόραρε μάλιστα δύο γκολ και τα πανηγύρισε έντονα με τον κόσμο στην κερκίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE