Ούτε που το σκέφτηκε ο Καϊάφας...

Ούτε που το σκέφτηκε ο Καϊάφας...

Τον περασμένο Ιανουάριο γράφτηκε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Ρομπέρτο Γκαρσία της Ομόνοιας.

Ο Κώστας Καϊάφας δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ακούσει για απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή. Λίγο αργότερα, ο Γκαρσία οδηγεί το «τριφύλλι» σε επιτυχίες και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ποτέ, δείχνει την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει μέσα στο γήπεδο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ομόνοια σήμερα αφού μπήκε στο ματς και άλλαξε όλο το παιχνίδι της. Σκόραρε μάλιστα δύο γκολ και τα πανηγύρισε έντονα με τον κόσμο στην κερκίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.