Μέρκελ: 'Η διένεξη Κίνας-ΗΠΑ για το εμπόριο έχει πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία'

Μέρκελ: 'Η διένεξη Κίνας-ΗΠΑ για το εμπόριο έχει πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία'

Η διένεξη Κίνας-ΗΠΑ για το εμπόριο έχει πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία είπε η Μέρκελ σε επίσκεψη στο Πεκίνο.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ εξέφρασε στο Πεκίνο την ελπίδα η σύγκρουση της Κίνας με τις ΗΠΑ για το εμπόριο να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, καθώς όπως επισήμανε καταφέρνει πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία.

Η Μέρκελ έκανε το σχόλιο αυτό λίγο πριν από αρχίσουν οι συνομιλίες της με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ στη Μεγάλη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.