Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» – «Με απάτησες με αυτήν την καρ@@λα!» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» – «Με απάτησες με αυτήν την καρ@@λα!» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα απίστευτο «ξεκατίνιασμα» έλαβε χώρα στο Instagram ανάμεσα στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γιάνις Τίμα και της γυναίκας του.

Ο Λετονός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως χώρισε από τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στην ζωή του. Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως δεν άρεσε στην πρώην πια σύζυγό του, η οποία μεταξύ άλλων έγραψε πως την απάτησε, «στολίζοντας» με… γαλλικά τη νυν σύντροφο του Τίμα.

Αναλυτικά η απάντηση της πρώην, πια, συζύγου του Τίμα:

«Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισες να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα του αγοριού σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και το παιδί σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…»

 

Τίμα

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.