ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο γιος του Καφού

ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο γιος του Καφού

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ο γιος του Καφού. Ο Πάουλο Σέρτζιο υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο Σάο Πάολο. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών.

Όπως μετέδωσαν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Πάουλο Σέρτζιο αισθάνθηκε αδιαθεσία ύστερα από αγώνα ποδοσφαίρου με φίλους του στο Μπαρουερί του Σάο Πάολο.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν» όπου απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών. Όπως είναι λογικό, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, με τα ΜΜΕ να μην προχωρούν σε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE