Mε το εθνόσημο έπαιζε ΑΚΡΑΙΟΣ μπακ ο Χουμποτσάν!

Mε το εθνόσημο έπαιζε ΑΚΡΑΙΟΣ μπακ ο Χουμποτσάν!

Ο καινούργιος παίχτης της Ομόνοιας Τόμας Χουμποτσάν, ήρθε για σέντερ μπακ, αλλά με την Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια έπαιζε κυρίως ως ακραίος μπακ. 

Άμα προσέξετε τις συμμετοχές του με την εθνική Σλοβακίας  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), χρησιμοποιούνταν από τους εκάστοτε Ομοσπονδιακούς, πότε δεξιά, πότε αριστερά και πότε στο κέντρο της άμυνας.

Πριν τρία χρόνια είχε δυο συμμετοχές στην τελική φάση του Γιούρο, καλύπτοντας το αριστερό άκρο στα παιχνίδια με Ρωσία και Αγγλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE