Mε το εθνόσημο έπαιζε ΑΚΡΑΙΟΣ μπακ ο Χουμποτσάν!

Mε το εθνόσημο έπαιζε ΑΚΡΑΙΟΣ μπακ ο Χουμποτσάν!

Ο καινούργιος παίχτης της Ομόνοιας Τόμας Χουμποτσάν, ήρθε για σέντερ μπακ, αλλά με την Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια έπαιζε κυρίως ως ακραίος μπακ. 

Άμα προσέξετε τις συμμετοχές του με την εθνική Σλοβακίας  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), χρησιμοποιούνταν από τους εκάστοτε Ομοσπονδιακούς, πότε δεξιά, πότε αριστερά και πότε στο κέντρο της άμυνας.

Πριν τρία χρόνια είχε δυο συμμετοχές στην τελική φάση του Γιούρο, καλύπτοντας το αριστερό άκρο στα παιχνίδια με Ρωσία και Αγγλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE