ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ακατάλληλο το παιχνίδι που έχασε τη ζωή της η 14χρονη

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ακατάλληλο το παιχνίδι που έχασε τη ζωή της η 14χρονη

Ο κ. Δημητρακόπουλος ήταν ένας από τους δικηγόρους που είχαν χειριστεί την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού μιας 9χρονης στη Χαλκίδια, το 2009, στο ίδιο παιχνίδι

Μία νέα αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, το 2017 ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει με απόφασή του ότι «το μηχάνημα τύπου «χαλί» είναι ακατάλληλο για παιδιά και προορίζεται μόνο για ενηλίκους».

Ο κ. Δημητρακόπουλος ήταν ένας από τους δικηγόρους που είχαν χειριστεί την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού μιας 9χρονης στη Χαλκίδια, το 2009, στο ίδιο παιχνίδι.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Λιποθυμούσε κόσμος - Ο πατέρας της 14χρονης μετέφερε τα μηχανήματα - VIDEO ντοκουμέντο

 «Η χρησιμοποίηση του ίδιου μηχανήματος και στο θανατηφόρο ατύχημα της 13χρονης στον Αλμυρό συνιστά εγκληματική αμέλεια», προσθέτει ο δικηγόρος, μιλώντας στην Espresso. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του κοριτσιού στον Αλμυρό προήλθε από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Αναζητείται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού – Έγινε «καπνός» μετά την τραγωδία - VIDEO

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της άτυχης 14χρονης – Δεν ‘άντεξε’ η καρδιά του

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Μητέρα περιγράφει τη στιγμή του θανάτου της 14χρονης – Σοβαρές καταγγελίες από πολίτες

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.