ΠτΔ: Δεν αποπροσανατολίζομαι από τις δηλώσεις που γίνονται – Χάσαμε πολύ χρόνο με Τατάρ
Επιδίωξα αυτή τη συνάντηση για να δούμε τα δεδομένα δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν την συνάντηση με Έρχιουρμαν.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, η κ. Θεοχάρους είπε πως είναι γνωστές οι θεμελιακές διαφορές της Αλληλεγγύης όσον αφορά τη διαχείριση του Κυπριακού και τις προοπτικές της λύσης που διαφαίνονται στον ορίζοντα.
Ωστόσο, πρόσθεσε, εκείνο που θέλει να επισημάνει από τη σημερινή συνάντηση είναι ότι οι όροι αναφοράς αν συνομολογηθούν -που φαίνεται ότι θα συνομολογηθούν- δεν θα ανακοινωθούν πριν από την τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης.
«Απ΄ εκεί και πέρα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τις όποιες συνομιλίες αν δεν σταματήσουν οι πειρατικές ενέργειες της Τουρκίας, η νέα εισβολή όπως έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο, μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, τα τετελεσμένα επί του εδάφους στην Γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός και οι αθλιότητες που διαπράττονται στην Αμμόχωστο. Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι να στραφεί σε αυτή την απόφαση», είπε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενημερώθηκαν τα κόμματα για τις εξελίξεις το Κυπριακό – Οι δηλώσεις των Πολιτικών Αρχηγών
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




