Στο Προεδρικό Μέγαρο η Τζέιν Χολ Λουτ – Συναντάται με Αναστασιάδη

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Τζέιν Χολ Λουτ – Συναντάται με Αναστασιάδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 01/09, στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ.

Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης ο ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Η κ. Λουτ, η οποία βρίσκεται στο νησί από το Σάββατο 31/08, θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνομολόγηση των όρων αναφοράς, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, δύο και πλέον χρόνια μετά τη διακοπή τους στο ελβετικό θέρετρο του Κραν Μοντανά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE