ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύλληψη 10 ατόμων για την αιματηρή συμπλοκή – Στο νοσοκομείο τραυματίες

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύλληψη 10 ατόμων για την αιματηρή συμπλοκή – Στο νοσοκομείο τραυματίες

Συλλήψεις και καταθέσεις λαμβάνει το ΤΑΕ Αμμοχώστου για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα, το βράδυ της Πέμπτης (29/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε από τουριστικό συγκρότημα, στο οποίο διαμένουν περίπου 250 άτομα.

Τα άτομα τα οποία εμπλέκονται στην συμπλοκή είναι τουρίστες από την Βρεατνία και το Κουβέιτ, ενώ φαίνεται όλα να ξεκίνησαν από την κουζίνα του συγκροτήματος. Ωστόσο, μέλη της ασφάλειας του συγκροτήματος απομάκρυναν την ομάδα από το Κουβέιτ, χωρίς να καταστεί δυνατό να αποφευχθεί τελικά η συμπλοκή.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν τον άγριο καυγά σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας, με τους τραυματίες να σκορπίζονται στην γύρω περιοχή και τα ασθενοφόρα να τους μαζεύουν από διάφορα σημεία.

Αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής είναι ο τραυματισμός δύο Βρετανών, οι οποίοι νοσηλεύονται με θλαστικά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Στις Πρώτες Βοήθειες μεταφέρθηκαν και άτομα από το Κουβέιτ, που έφεραν εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος τους, όπως επίσης και μώλωπες.

Όπως πληροφορούμαστε, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου εξασφάλισαν μαρτυρίες εναντίον 10 ατόμων από το Κουβέιτ, οι οποίοι έχουν συλληφθεί το βράδυ της Πέμπτης (29/08).

Οι 10 ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στα Κονιά: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 58χρονος που συνελήφθη ξανά - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Φόνος στα Κονιά: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 58χρονος που συνελήφθη ξανά - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE