ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Σοβαρά τραυματισμένη 72χρονη που απεγκλωβίστηκε από όχημα

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Σοβαρά τραυματισμένη 72χρονη που απεγκλωβίστηκε από όχημα

Ο σοβαρός τραυματισμός 72χρονης Βρετανίδας είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το βράδυ χτες στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:30 την Πέμπτη (29/08), 39χρονος τουρίστας από την Ρωσία οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με νότια κατεύθυνση.

Φτάνοντας στην συμβολή της Λεωφόρου Χρυσονέρας με την οδό Πέντε ληθαριών έστριψε δεξιά -σύμφωνα με την πορεία του- και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το εξ αντιθέτου αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 75χρονος τουρίστας από την Βρετανία, έχοντας συνοδηγό την 72χρονη σύζυγο του.

Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας μετέβη η πυροσβεστική υπηρεσία.

Στην σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν όλοι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, η 72χρονη τραυματίστηκε σοβαρά αφού υπέστη πολλαπλά κατάγματα πλευρών και παρέμεινε για περίθαλψη στο χειρουργικό θάλαμο.

Οι υπόλοιποι δεν έφεραν οποιεσδήποτε κακώσεις.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE