ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο – Κοπέλα τραυματίστηκε στο χέρι

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο – Κοπέλα τραυματίστηκε στο χέρι

Μπορεί να χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό ατόμου, στη λεωφόρο Κισσόντεργας όπου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα λίγο πριν από τις 22:00 (29/08), ωστόσο, ευτυχώς δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Όπως πληροφορούμαστε, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών τέσσερα πρόσωπα, ενεχόμενα στο τροχαίο. Τα τρία απ΄ αυτά δεν υπέστησαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ενώ το τέταρτο άτομο, μια κοπέλα, φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κισσόνεργας, στο ύψος του Sunset Bay.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE