ΗΠΑ: Το ενδεχόμενο να μπλοκάρει στρατιωτική βοήθεια 250 εκ. δολαρίων στην Ουκρανία εξετάζει ο Τραμπ

ΗΠΑ: Το ενδεχόμενο να μπλοκάρει στρατιωτική βοήθεια 250 εκ. δολαρίων στην Ουκρανία εξετάζει ο Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζει το ενδεχόμενο να μπλοκάρει την παροχή στρατιωτικής βοήθειας ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, ποσό που είχε ως στόχο να βοηθήσει το Κίεβο στην αντιπαράθεσή του με τους φιλορώσους αυτονομιστές που στηρίζονται από τη Μόσχα.

Η πληροφορία αυτή μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
 
Επικαλούμενο "πηγές", το CNN ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες και μέλη του Κογκρέσου, τα οποία ενέκριναν την παροχή της βοήθειας. Ωστόσο ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος δεν έχει ακόμη λάβει την οριστική του απόφαση.

Ο Λευκός Οίκος απέφυγε να σχολιάσει, όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες αυτές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE