Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4:00 το πρωί όταν επί της οδού Καραολή και Δημητρίου έκανε την εμφάνισή του, μία μικρή ομάδα δικύκλων.

Οι επιβαίνοντες σε αυτά άναψαν και έριξαν στον χώρο που στεγάζεται ο σύνδεσμος, ο οποίος ήταν κλειστός, βόμβες μολότοφ.

Τα γραφεία βρίσκονται στον πρώτο όροφο οικοδομής, ενώ ακριβώς από κάτω, στο ισόγειο, στεγάζεται καφετέρια η οποία ήταν κλειστή την ώρα της επίθεσης, αλλά υπέστη μικροφθορές από την προκληθείσα φωτιά.

Από την έκρηξή τους προκλήθηκαν μικροφθορές στην καφετέρια που βρίσκεται κάτω από τον σύνδεσμο, στην οδό Καραολή και Δημητρίου.

Στο σημείο επιχείρησαν και 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE