«Κλείνει» του Νάβας

«Κλείνει» του Νάβας

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κέιλορ Νάβας.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να αποχωρήσει καθώς δεν υπολογίζονται ως βασικός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Νάβας αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στο Παρίσι για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στη γαλλική ομάδα που αναζητούσε όλο το καλοκαίρι ενίσχυση κάτω από την εστία.

Τα ρεπορτάζ σημειώνουν ότι η Παρί προσφέρει στον Κοσταρικανό τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE