ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε το σπίτι του σουπερμάρκετ – Στο κελί 24χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε το σπίτι του σουπερμάρκετ – Στο κελί 24χρονος

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής κλοπιμαίας περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από αξιολόγηση πληροφορίας από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, ερευνήθηκε η  κατοικία του 24χρονου που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου .

Στο πλαίσιο της έρευνας η Αστυνομία εντόπισε περιουσία για την οποία ο 24χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της.

Συγκεκριμένα στην κατοικία του νεαρού η Αστυνομία εντόπισε μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών και ειδών σούπερ μάρκετ, όπως κρέμες, σαμπουάν, καλλυντικά και λοιπά.

Η Αστυνομία εκτιμά πως τα ανευρεθέντα είναι προϊόν κλαπείσας περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE