Ζοαοζίνιο: «Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»

Ζοαοζίνιο: «Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Άμστερνταμ Αρίνα» για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΑΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Βιντς Μπέλετς

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα. Αν και χάσαμε φεύγουμε από την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Αν είχαμε κερδίσει στο ΓΣΠ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αφήνουμε μια πολύ καλή εικόνα φεύγοντας από τη διοργάνωση. Όπως είπαμε, δώσαμε τα πάντα, ξέρουμε πως ο Άγιαξ είναι ιστορική ομάδα, πρωταγωνίστρια. Κάναμε ότι μπορούσαμε».

Για την απόδοση του: «Προσπαθώ να κάνω ότι και τα άλλα χρόνια της καριέρας μου, που είχα φουλ σεζόν. Δεν αγωνιζόμουν στην αρχή όμως, δούλευα σκληρά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.