«Καθάρισε» ο Βιλέλα

«Καθάρισε» ο Βιλέλα

Με δύο γκολ του Βιλέλα ο η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» του Οθέλλου με 2-0, ξέγνοιασε οριστικά από την πιθανότητα να μπλεχτεί σε περιπέτειες και βύθισε την ομάδα της Αθηένου στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Ο Βιλέλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 28’ και στο 57’. Ήταν η  δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα αφού προηγήθηκε η νίκη κόντρα στον Εθνικό.

Οθέλλος: Ρόιν, Παναγιώτου, Κυριάκου, Σπρόκελ, Βασιλείου, Πουτζιουρής, Γκριν, Γκριγκαλασβίλι, Χατζηγιαννακού, Σάσι, Βέρα

Νέα Σαλαμίνα: Μπρουκς, Γκράιμς, Κυριάκου, Τσιγκουίνι, Μοντέιρο, Λαμπρόπουλος, Παπάβα, Λεόν, Πεδρίτο, Βιλέλα, Εζέ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.