«Καθάρισε» ο Βιλέλα

«Καθάρισε» ο Βιλέλα

Με δύο γκολ του Βιλέλα ο η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» του Οθέλλου με 2-0, ξέγνοιασε οριστικά από την πιθανότητα να μπλεχτεί σε περιπέτειες και βύθισε την ομάδα της Αθηένου στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Ο Βιλέλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 28’ και στο 57’. Ήταν η  δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα αφού προηγήθηκε η νίκη κόντρα στον Εθνικό.

Οθέλλος: Ρόιν, Παναγιώτου, Κυριάκου, Σπρόκελ, Βασιλείου, Πουτζιουρής, Γκριν, Γκριγκαλασβίλι, Χατζηγιαννακού, Σάσι, Βέρα

Νέα Σαλαμίνα: Μπρουκς, Γκράιμς, Κυριάκου, Τσιγκουίνι, Μοντέιρο, Λαμπρόπουλος, Παπάβα, Λεόν, Πεδρίτο, Βιλέλα, Εζέ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE