Του πήρε τον αέρα

Του πήρε τον αέρα

Επιβλητική η ΑΕΚ πέρασε σαν αέρας από το «Αμμόχωστος», όπου συνέτριψε με 4-0 τον Ερμή και έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη, ενώ έβγαλε τον αντίπαλο της εκτός διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα της Λάρνακας πήρε τον αέρα στον Ερμή αφού και στον προηγούμενο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες τον κέρδισε με το ίδιο σκορ.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο η ομάδα της Λάρνακας που άνοιξε το σκορ στο 22’ με τον Καταλά και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μυτίδη στο 32’. Ο Τομάς έγραψε το 3-0 στο 83’ και στις καθυστερήσεις ο Μοντέιρο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ερμής: Μπογκαντίνοφ, Λόπες, Σαμάρας (34' Παουλίνιο), Ντε Πίνα, Ζάρκοβιτς, Χριστοφή, Ταραλίδης (59' Ταραλίδης), Ιμπραΐμι, Ρέζεκ, Μανού (77' Τόφας), Ονίλο.

ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Καταλά, Μουρίγιο, Σκοπελίτης, Λαρένα (75' Μπόλιεβιτς), Τομάς, Βάντερ (37' Εγγλέζου), Μοντέιρο, Μυτίδης (67' Κολαούτι).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE