ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα πολυτελείας τυλίχθηκε στις φλόγες - Εξετάζει και η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα πολυτελείας τυλίχθηκε στις φλόγες - Εξετάζει και η Αστυνομία

Τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) όχημα πολυτελείας τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στο χωριό Εργάτες. 

Η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Lexus το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Αγίου Επίκτητου του χωριού Εργάτες.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.19.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τρίτη (27/8) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.