ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία - Το λάθος που έγινε

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία - Το λάθος που έγινε

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (26/8) σε οικία στη Γερμασόγεια. 

Η ώρα 19.21 της Δευτέρας (26/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Αχυρώνα Λιοπετρίου στη Γερμασόγεια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικόλα Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.27.

Η πυρκαγιά ήταν σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος πάνω σε μαγειρική συσκευή.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εξοπλισμός και πάγκοι κουζίνας και επηρεάστηκε από τον καπνό η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση της κουζίνας.

Σημειώνεται ότι δεν κινδύνεψε κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE