Αγνώριστη σήμερα η «Ντιάνα» από τους «Δύο ξένους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνώριστη σήμερα η «Ντιάνα» από τους «Δύο ξένους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την θυμόμαστε όλοι από την επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι», με τον ρόλο της να ξεχωρίζει.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ηλιάδη η οποία μετά το τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν εμφανίζεται πλέον στην μικρή οθόνη.

Ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα του ηθοποιού καθώς τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε στην παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ».

Η ίδια 20 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση παραμένει άκρως γοητευτική, αλλά δε θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE