ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (25/8) στην οδό Εγνατία λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης στο ρεύμα προς Καβάλα.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος επιβάτης του οχήματος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας ο 18χρονος αδερφός του.

Ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν από το όχημα η 39χρονη οδηγός και μητέρα των παιδιών, καθώς και ένας ακόμα 36χρονος, επιβάτης του αυτοκινήτου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE