ΛΕΜΕΣΟΣ - ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Νεκρός ο Κώστας Πέτρου – Αναζητείται ο οδηγός που ειδοποίησε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Νεκρός ο Κώστας Πέτρου – Αναζητείται ο οδηγός που ειδοποίησε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την άκρη του νήματος για το νέο θανατηφόρο που σημειώθηκε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένου στον δρόμο προς την Λάνια γύρω στις 15:45 (25/08), αναζητεί η Τροχαία Λεμεσού.

Η στροφή στον δρόμο όπου κινείτο το όχημα, το οποίο κατέπεσε στη χαράδρα, ήταν ανοιχτή. Δεν επρόκειτο για δύσκολο σημείο. Εξ ου και δεν υπήρχε κιγκλίδωμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Η Τροχαία Λεμεσού θα αναζητήσει τον οδηγό που ειδοποίησε για την πτώση του αυτοκινήτου στη χαράδρα, προκειμένου να πάρει απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο.

Θύμα του ατυχήματος είναι ο 71χρονος Κώστας Πέτρου Γαρπόζη από τη Λεμεσό. Γύρω στις 17:30 ανασύρθηκε νεκρός, ενώ μισή ώρα προηγουμένως είχε μεταφερθεί η 84χρονη σύζυγός του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μαρία Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE