ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Ανασύρθηκε κι ο άνδρας από τη χαράδρα –Συγγενείς στη σκηνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Ανασύρθηκε κι ο άνδρας από τη χαράδρα –Συγγενείς στη σκηνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς δεν φαίνεται να μπαίνει φραγμός στα σοβαρά τροχαία ατυχήματα στην Κύπρο τα τελευταία 24ωρα…

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Μόλις πριν από λίγο ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού άνδρας (17:32) , ο οποίος οδηγούσε το όχημα που κατέπεσε σε χαράδρα ενώ κινείτο στο δρόμο με κατεύθυνση την Λάνια.

Νωρίτερα και περίπου μισή ώρα προηγουμένως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο δημόσιο νοσηλευτήριο και η συνεπιβάτιδα του οχήματος.

Για την ώρα από την Αστυνομία δεν δίνονται επίσημα λεπτομέρειες για την κατάσταση των δυο προσώπων που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Ο άνδρας είναι 76 ετών και η γυναίκα 80.

Συγγενείς τους, βρίσκονται στη σκηνή φανερά προβληματισμένοι.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:45 κι αμέσως έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι τελευταίοι ανέλαβαν το δύσκολο έργο του απεγκλωβισμού και ανάσυρσης των δυο προσώπων από τη χαράδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.