Με μία απουσία στην Ολλανδία λόγω καρτών ο ΑΠΟΕΛ – Τι είπε για τον τραυματισμό του ο Ζοαοζίνιο

Με μία απουσία στην Ολλανδία λόγω καρτών ο ΑΠΟΕΛ – Τι είπε για τον τραυματισμό του ο Ζοαοζίνιο

Χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου, θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ στην Ολλανδία ο Τόμας Ντολ, αφού ο διεθνής Ελλαδίτης μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ, συμπλήρωσε τρεις και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Σε μία άλληα εξέλιξη, ο Ζοαοζίνιο ο οποίος αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Άγιαξ, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 82΄, όμως όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που τον ρώτησαν για τον τραυματισμό του, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσει αφότου περάσει από ιατρικές εξετάσεις και βγουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Κυπριακό: Μεταξύ τεχνικών λύσεων και πολιτικών ναρκών - Η διπλωματία σε ρόλο «χαρτογράφου»

Η άτυπη πενταμερής της Νέας Υόρκης κατέδειξε για ακόμα μία φορά την αναντιστοιχία ανάμεσα στην τεχνική πρόθεση και την πολιτική βούληση.

BEST OF TOTHEMAONLINE